Nicky Beentjes

Hallo!

Nicky Beentjes, Feng Shui ConsultantMijn naam is Nicky Beentjes, Levensgenieter, Feng Shui Life Coach én liefhebber van lekker en gezond eten vanuit de 5 elementen.

Op deze site vind je meer informatie over 5 elementenvoeding. Een Chinese Voedingsleer die niet uitgaat van calorieën tellen, afvallen en diëten maar kijkt wat de juiste voeding voor je lichaam en je organen doet.  Die alles wat je wist over gezonde voeding op z’n kop zet maar je weer terug brengt naar de essentiële vraag van voeding: ‘hoe voel ik me na het eten van dit gerecht’. Voel ik me energiek of juist het tegenovergestelde?

Recepten
Op deze website vind je recepten, mijn eigen ervaringen en achtergrondinformatie over deze voedingsleer. Ik ben geen ‘gezondheidsfreak’ maar heb wel gemerkt dat door deze voedingsleer mijn buikpijn weg is, dat ik veel dieper slaap, meer energie heb en helderder in mijn hoofd. En misschien geldt dat ook voor jou als je met 5 elementen voeding aan de slag gaat.

Mijn visie
Gezond eten, warm ontbijten ofwel werken met de 5 elementen voedingsleer is voor mij de eerste stap als je verlangt naar een leven met minder stress en meer genieten. Waarin je je gelukkig en vrij voelt, je dromen kunt waarmaken en waarin je overwegend positief en optimistisch in het leven staat en je door tegenslag niet meer zo van de wijs laat brengen.

Mijn missie
Een leven waarin je voluit kiest voor jezelf en je eigen hartsverlangen.
Ik begeleid je daar in met mijn5 Elementen Programma dat bestaat uit:
– 5 Eementen voeding (Aarde)
– Helder hoofd sessies (Energy Clearing) (Water)
– Chinese Astrologie (Metaal)
– Feng Shui Interieur (Hout)
– Coaching (Vuur)

Op mijn anders site www.vital-living.nl vind je er meer over.

Over mij
1962 | tijger |Haarlem | samenwonend | feng shui | energie | kleur | sfeer | reizen en fotograferen | india | thaise keuken | koken | lekker eten | film | grafische vormgeving | astrologie | lezen | studeren | genieten van het leven!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save